Nederland - 11 juni 2019 - Industrie

KBC Securities verhoogt koersdoel SBM Offshore

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft dinsdag het koersdoel voor SBM Offshore verhoogd van 20,00 euro naar 22,00 euro en handhaafde het koopadvies, volgend op de aankondiging van de oliedienstverlener dat het concern vanochtend een intentieverklaring heeft getekend met het Braziliaanse Petrobras voor de ontwikkeling van het Mero-olieveld voor de kust van Brazilië.

De door SBM Offshore te bouwen FPSO zal naar verwachting in 2022 worden opgeleverd. KBC Securities schat dat het contract tussen de 0,8 en 1,2 euro per aandeel toevoegt aan de waardering, afhankelijk van de grootte, de complexiteit en de onderhandelde tarieven.

Op basis van de som van de delen verhoogt KBC de waardering. Dankzij het gunstige risico-rendementsprofiel en het aantrekkelijke orderboek wordt het koopadvies gehandhaafd.

Het aandeel SBM Offshore noteerde dinsdag op een groen Damrak 2,7 procent hoger op 16,53 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.