Nederland - 14 juni 2018 - Commodities

ING verhoogt koersdoel AMG

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft donderdag het koersdoel voor AMG Advanced Metallurgical Group verhoogd van 55,00 naar 60,00 euro met een ongewijzigd koopadvies.

Volgens analisten van de bank laten de laatste cijfers van AMG zien dat het bedrijf meer sterke groeidivisies heeft dan alleen lithium. In het licht van capaciteitsuitbreidingen van lithium, tantalum en vanadium in de komende jaren, verwacht ING een EBITDA-groei van 31 procent per jaar tot en met 2020.

Als gevolg stelde de bank de ramingen voor de verwachte REBITDA voor 2018 tot en met 2020 opwaarts bij met 32 procent voor dit jaar en 14 procent voor de jaren daaropvolgend. De groei kan forser zijn als de prijzen voor vanadium en lithium verder aantrekken, zo stellen analisten van ING. Een uiteindelijke goedkeuring voor de uitbreiding van lithiumcarbonaat in de tweede helft van 2018 kan een andere aanjager zijn voor AMG.

ING laat AMG dan ook op favorietenlijst met Benelux-aandelen staan.

Het aandeel AMG koerste donderdagochtend 0,5 procent hoger op 51,90 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.