Cryptoknallers - 28 december 2022 - crypto
door VINCE

Hoe je ApeCoin koopt aan een 41% korting

Sinds kort is ApeCoin te verhandelen op Pendle. Pendle is het eerste protocol dat is ontwikkeld om getokeniseerde toekomstige yield te verhandelen, waardoor je tokens als APE tegen kortingen van wel 41% kan aanschaffen! Ook is een rendement op liquiditeit van maar liefst 450% te behalen. Hoe dit werkt leggen we je in dit artikel uit. 

Wat is Pendle?

Pendle is dus een yield-trading protocol. Het is gemaakt om de problemen met de volatiliteit van het rendement op te lossen en om gebruikers in staat te stellen het rendement beter te beheren op basis van de individuele risicobereidheid.

Het Pendle-team streeft ernaar de houders van rendementsgenererende activa de mogelijkheid te bieden, om extra rendement te genereren en om toekomstige opbrengsten vooraf vast te leggen.

Niet long gaan, maar tegen korting kopen

Als je toch al een long-positie op ApeCoin zou nemen, waarom koop je de token dan niet op Pendle waar je een flinke korting erbij krijgt? Hieronder zie je de huidige korting, het prijsverschil met andere markten en de vervaldag via Pendle:

Je kan dus APE alleen op de vervaldag inwisselen, maar desondanks kan de positie op elk moment tegen marktprijzen alsnog worden verlaten.

Je koopt APE momenteel tegen 41% korting op deze pagina van Pendle. Hiervoor moet je je wallet verbinden, die geconnect is aan het Ethereum mainnet.

Liquiditeit verschaffen tegen 450% rendement

Naast het kopen tegen korting, kan je nu ook ApeCoin toevoegen aan de APE liquidity pool. Zonder “booster” behaal je daar nu een jaarlijks rendement van 361% procent op. Echter wanneer je de booster activeert kan dit rendement oplopen naar maar liefst 450%!

Zie de pool hieronder:

Liquiditeit aan deze APE-pool toevoegen zonder boost tegen 361%, kan via deze Pendle-pagina.

Wil je de extra boost pakken die het rendement tilt naar 450%? Dan moet je eerst PENDLE tokens vastzetten in het netwerk, waardoor je “vote-escrowed PENDLE” (of vePENDLE) ontvangt. Dit kan je op deze pagina doen. Hiermee neem je dus ook deel aan de governance van Pendle. Meer over vePENDLE lees je hier.

Als je de vePENDLE tokens eenmaal bezit, kan je heel eenvoudig bij het toevoegen van APE-liquiditeit de booster activeren.

——

Lees ook deze artikelen:

 


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Cryptoknallers

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Cryptoknallers

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.