Frankrijk - 16 juni 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Goldman Sachs verhoogt koersdoel Air France-KLM scherp

(ABM FN-Dow Jones) Goldman Sachs heeft het koersdoel voor Air France-KLM verhoogd van 6,00 naar 10,60 euro, met een ongewijzigd Neutraal advies. Dit bleek uit een sectorrapport van de Amerikaanse zakenbank

Met dit nieuwe koersdoel bracht Goldman Sachs de waardering van de Frans-Nederlandse maatschappij in lijn met die op de beurs.

De zakenbank constateerde in het rapport dat traditionele luchtvaartmaatschappijen, zoals Air France-KLM, het dit jaar op de beurs veel beter hebben gedaan dan prijsvechters, dankzij een cyclische herstel van de prijzen voor lange afstandsvluchten. 

Inmiddels is het volgens de analisten echter tijd om weer naar de structurele onderliggende trends te kijken. Meerdere maatschappijen verkeren in zwaar weer, waaronder Alitalia en Air Berlin, en Goldman Sachs voorziet dat low-budget maatschappijen, en dan met name Ryan Air en in mindere mate Easyjet, zullen profiteren van het marktaandeel dat vrij zal komen. Het advies voor Ryan Air werd door Goldman Sachs dan ook verhoogd naar Kopen, waarbij het koersdoel opwaarts werd bijgesteld van 14,90 naar 22,00 euro. De analisten wezen specifiek op de groeikansen voor de prijsvechter in Duitsland. Het advies op Lufthansa bleef Verkopen.

Air France-KLM sloot donderdag twee procent lager op 10,97 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Download vandaag nog het Biotech Rapport van BeursBrink

De heren bij BeursBrink hebben wekenlang de biotechsector geanalyseerd. En de meest kansrijke aandelen, ETFs én beleggingsfondsen, zijn in dit rapport opgelijst. Bekijk het Biotech Rapport vandaag nog.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Frankrijk

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Frankrijk

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.