Europa - 16 december 2022 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

ING verlaagt koersdoel Air France-KLM fors

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft vrijdag het koersdoel voor Air France-KLM fors verlaagd van 4,00 naar 1,40 euro bij handhaving van het Houden advies.

Analist Quirijn Mulder merkte op dat 2022 een hersteljaar was voor de luchtvaarder, met “verrassend sterke” resultaten in de eerste negen maanden.

Voor het lopende vierde kwartaal denkt Mulder dat de outlook te conservatief is. Met het oog op de aantrekkende vervoerscijfers, is de analist positief over 2023. Verder merkte Mulder op dat Air France-KLM zijn kostenbasis flink heeft teruggebracht. “Tegelijk zijn we terughoudend over het herstel van de balans, met een hoge schuldenlast van meer dan 6 miljard euro”, aldus Mulder. De analist stelt dat er een kapitaalinjectie met partners wordt besproken.

Vanwege de balans vindt Mulder dat de huidige waardering een beperkt opwaarts potentieel biedt, ondanks de korting op het aandeel ten opzichte van sectorgenoten.

Het aandeel Air France-KLM daalde vrijdag met 0,4 procent tot 1,24 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.