Nederland - 30 september 2021 - crypto

Drie cryptomunten om te profiteren van decentrale future handel

door SVEN VAN GASSE

De afgelopen maand zijn we in de cryptomarkt getuigen van een opmars van future handel op decentrale platformen. Reden dat cryptomunten achter deze platformen erg interessant kunnen zijn. Want meer handel op deze platformen, betekent waarschijnlijk een hogere waarde voor deze munten.

Futures zijn financiële contracten om een onderliggende waarde in de toekomst te verhandelen tegen een prijs die nu overeengekomen is. Dat werd vooral gebruikt voor handel in grondstoffen en het verzekeren van een prijs voor producenten. Maar momenteel gaan futures veel verder dan alleen grondstoffen. Zo zijn deze derivaten een populaire manier om op verschillende markten te speculeren, zoals de S&P 500.

In de afgelopen jaren hebben ook crypto brokers futures omarmd. Er staan nu miljarden uit op deze centraal aangestuurde platformen. Maar sinds kort zitten overheden deze centrale brokers dwars. Futurehandel wordt extra aangepakt. Daarom kunnen decentrale future platformen een oplossingen zijn, omdat overheden niet of nauwelijks toegang tot deze platformen kunnen blokkeren.

In onze nieuwe video bespreken we 3 decentrale futureplatformen die kunnen stijgen op deze trend.

Foto: iStock

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.