Worden Turbo’s gemanipuleerd door de uitgevers?

Een paar weken geleden zijn we gestart met een Turbo en Hefboompilot bij BeursBrink. Gewoon om eens te kijken of de interesse in dit soort producten er is bij onze lezers en of wij als BeursBrink, in staat zijn om de signalen op een goede en begrijpelijke manier af te leveren bij onze lezers.

We kunnen wel stellen dat de interesse er bij onze lezers is. De pilot is inmiddels gevuld en er zitten al wat mensen in de wachtrij.

Maar wat ons ook verbaasde: er waren heel veel beleggers, die nog niet goed wisten wat een Turbo precies is en hoe een hefboom werkt.

Daarom hebben we samen met Christophe Cox van Commerzbank een paar filmpjes opgenomen en deze pagina geschreven. Daar leggen we uitgebreid in uit wat Turbo’s zijn, hoe je ze kan gebruiken en waar je rekening mee moet houden.

Koersmanipulatie bij Turbo’s

Omdat ik het gesprek met Christophe zelf heb ingepland, heb ik natuurlijk direct van de gelegenheid gebruik gemaakt om even bij onze lezers te polsen welke vragen er leven.

En wat blijkt? Vragen over manipulatie, wie de winst nu eigenlijk pakt, en minimumbedragen om in te spelen met Turbo’s, zijn populair bij BeursBrinkers 🙂

In onderstaande video, antwoord op dit soort vragen.

Voor meer informatie over Turbo’s, bekijk even deze pagina. 

Volg michiel op de voet

Direct zien wanneer Michiel een nieuwe kooptip plaatst? Meld je GRATIS aan!

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.