Eerste airdrop uit Airdrop Special een feit: $500 gratis geld

Bij het Cryptoknallers Rapport jagen we al een tijdje crypto airdrops na. Hier zijn we dan ook al meerdere malen succesvol in geweest. Zo ontving een abonnee maar liefst $10.000 uit één airdrop! Begin dit jaar schreven we voor abonnees een complete Airdrop Special, met daarin 13 verschillende kansen. En de eerste airdrop is een feit! We ontvingen $500 aan CYBER tokens van CyberConnect en weten dat er van hetzelfde netwerk nog een airdrop komt.

Een airdrop is een proces waarbij investeerders gratis cryptomunten ontvangen van een cryptoproject dat vaak nog in opkomende fase zit. In dit proces worden nieuwe tokens naar duizenden verschillende wallets gestuurd, die aan bepaalde voorwaarden op het netwerk hebben voldaan.

Hiermee hopen projecten het aantal gebruikers een kickstart te kunnen geven. Net zoals bij iedere technologie, is het succes afhankelijk van de hoeveelheid gebruikers. Lees hier meer over wat airdrops precies zijn.

728x90

Onze successen met airdrops

Zoals gezegd zijn wij al een langere periode airdrops aan het najagen, wat zeer lucratief is geweest! Met het Cryptoknallers Rapport hebben we de onderstaande resultaten behaald. 10 verschillende airdrops met een totaalwaarde van maar liefst $31.450!

Door deze successen besloten we in maart om een complete Airdrop Special te schrijven.

Airdrop Special

In de Airdrop Special deelden we 13 verschillende netwerken waarvan we verwachten dat ze een airdrop zouden doen. Hierin hebben we een langetermijnvisie, waarbij we een airdrop na zo’n 1 a 2 jaar verwachten. Maar de eerste is al raak!

Wie voor 1 augustus een zogeheten ‘Mystery Box’ wist te vergaren, ontving 120 CYBER tokens ter waarde van zo’n $500.

Deze 120 CYBER tokens verkochten we direct aan ongeveer $4,50 per stuk. Op dit moment zouden deze 120 CYBER tokens zo’n $840 waard zijn! Zie ook de koers hieronder, die momenteel rond $7 beweegt. Op het hoogtepunt had je zelfs de 120 CYBER tokens voor $1.400 kunnen verzilveren.

— Ook de markt analyseren via TradingView grafieken? Check deze link! —

We verwachten nog 13 andere airdrops!

Het is mooi dat de eerste airdrop uit de Special een feit is. Maar we hebben nog 12 andere airdrops gedeeld die nog moeten lanceren en dat kan nog steeds tot een jaar duren. Bovendien heeft CYBER letterlijk een volgende airdrop aangekondigd. In totaal verwachten we dus nog 13 toekomstige airdrops. Het is absoluut nog interessant om in te stappen en ook te jagen op de airdrops!

Wat je hiervoor moet doen, kan je lezen in de Airdrop Special. Zeer recentelijk hebben we hiervan nog een complete update uitgestuurd met de huidige status van iedere airdrop.

Mis deze kansen uit de Airdrop Special niet en abonneer je hier op het Cryptoknallers Rapport!


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Volg v-l-rietveldgmail-com op de voet

Direct zien wanneer V-l-rietveldgmail-com een nieuwe kooptip plaatst? Meld je GRATIS aan!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.