+23% in twee weken (zonder iets te doen)

In de afgelopen twee weken heb ik een Chinese trader gevonden die voor mij geld heeft verdiend. De ene keer long, de andere keer short. Allemaal voor de hele korte termijn, denk aan een paar minuten tot maximaal een paar uur. Dat heeft me 23% bruto opgeleverd, waarbij deze trader 15% van de winst pakt. En in deze blog leg ik je uit, hoe je zelf een trader voor je aan het werk kan zetten.

Ik ben begonnen met een kleine ‘investering’ van 1.000 USDT. Ongeveer $1000 dus. In de afgelopen twee weken is dat kapitaal gegroeid naar 1.230 USDT, zonder dat ik daar zelf iets voor hoef te doen. Ook geen abonnementskosten of opstartfees.

Enkel een winstdelingsmechanisme: als de trader winst maakt, betaal ik een fee van 15%. Die fee wordt in rekening gebracht zodra ik mijn geld terug wil halen. Zo lang ik dat niet doe, wordt er ook geen fee in rekening gebracht.

Meedoen met dit soort traders is voor iedereen mogelijk, die op ByBit een account heeft. Bybit is een hele bekende cryptobroker die vooral bij de ‘snelle traders’ zeer geliefd is. De broker biedt namelijk futures, derivaten en margin trading aan op heel veel verschillende coins, waardoor je heel gemakkelijk short en long kan gaan op verschillende munten.

Volg de snelle traders met het korte werk

Bybit is een van de meest bekende brokers voor traders en na een paar dagen gebruik, snap ik ook waarom het zo populair is. Je hebt heel veel mogelijkheden; van handel voor eigen boek, maken van bots die autotraden en het volgen van andere traders met een goed track record.

Dat laatste heb ik gedaan, uit nieuwsgierigheid. En na twee weken, mag ik over de rendementen echt niet klagen.

De trader die ik volg doet zelf heel veel korte trades. En eigenlijk altijd op margin. Hierboven zie je bijvoorbeeld een overzichtje van de laatst gedane trades. Merk op dat hij trades echt heel kort aanhoudt, meestal een paar seconden. En eigenlijk altijd als ik aan het slapen ben.

Zelf traders volgen?

Ik opende een account bij ByBit omdat ik short wou gaan op een paar specifieke altcoins en kwam toen bij toeval deze ‘copy trading’ functie tegen. Zoals gezegd is dit voor mij echt een probeerseltje, maar ben positief verrast door het mechanisme en het systeem.

Meedoen zelf is heel simpel: je moet een ByBit account openen. Dat is gratis, maar je moet wel even door een KYC-procedure heen. By Bybit beperkt tot het uploaden van een paspoort en een selfie, binnen 3 minuten geregeld.

Een account maken via Bybit kan via deze link. 

Daarna kan je via Bybit Copy Trading zelf een trader uitzoeken en deze volgen (‘copy traden’). Hierbij kan je ook parameters instellen: hoeveel risico er maximaal genomen mag worden, welke markten je wel of niet wilt volgen, of bijvoorbeeld een stoploss meegeven.

Alweer een nieuwe broker?

Een van de nadelen van crypto, is toch wel het oneindig aantal accounts aanmaken overal. Dat snap ik. Ik volg bijvoorbeeld zelf het ebook van BeursBrink over crypto en ook daar heb je verschillende accounts nodig, van coinlist tot kraken. En dat is best irritant. Zeker als je aandelen bent gewend, waarbij je vaak met één of twee brokers goed uit de voeten kan.

Bij crypto is het nu eenmaal realiteit dat er geen een broker is die alle tokens aanbiedt en je al snel verschillende account nodig hebt. En als je dan in Nederland berichten over Bitvavo volgt, in België over Bit4you, dan is het waarschijnlijk ook geen overbodige luxe om meerdere brokers te hebben en daar wat geld over te verspreiden (even los van self custody wallets die wij als betere beveiliging zien, zoals Metamask).

Probeer Bybit maar eens uit.Voor mij is het de allereerste broker die mij 23% in twee weken heeft gegeven, zonder dat ik daar zelf iets voor hoefde te doen. Ik zal over een paar weekjes weer wat updaten over de copy trader die ik volg.

 


 

Deze blog is geen beleggingsadvies. Deze blog bevat affiliatelinks. Deze blog is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan deze blog en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Deze email is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van deze mailing.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van deze teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in deze email. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van deze email via internet verzonden worden.

Volg michiel op de voet

Direct zien wanneer Michiel een nieuwe kooptip plaatst? Meld je GRATIS aan!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.