Nederland - 22 mei 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Beursblik: UBS verhoogt koersdoel Van Lanschot

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft het koersdoel voor Van Lanschot verhoogd van 26,00 euro tot 27,60 euro, met handhaving van het koopadvies, op grond van hogere winstramingen na de kwartaalupdate van vorige week. Dit stelde de Zwitserse zakenbank maandag in een rapport.

Analist Anton Kryachok maakte uit de update op dat de instroom van beheerd vermogen zal bijdragen aan een snellere terugkeer naar gezonde winstgevendheid. Een nieuw mandaat van pensioenfonds UWV voor vermogensbeheerder Kempen zal daar verder aan bijdragen in de tweede helft van het jaar.

Een sneller dan verwachte opbouw van kapitaal verbeterde tegelijk het plaatje voor de verwachte teruggave van kapitaal aan aandeelhouders.

Hoewel het aandeel sinds het begin van het jaar al 17 procent beter presteerde dan sectorgenoten, ziet UBS nog verdere herwaardering van het aandeel in het vat. Een hoger dan verwachte dividenduitkering kan daarbij de impuls zijn.

Het aandeel Van Lanschot daalde maandag 3,5 procent op 25,19 euro op een overwegend groen Damrak. Het aandeel noteert ex-dividend.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.