Nederland - 25 april 2017 - Aandelen
door RONALD H.

50% winst voor BESI

Begin dit jaar hebben we via deze weg gemaild dat we voor 2017 een specifieke strategie hebben voor de Nederlandse portefeuille. Een strategie waarbij we simpelweg de mooie Nederlandse bedrijven kopen die handelen aan goede waarderingen en achterbleef bij de rest van de beurs. Het thema voor 2017, is voor de Nederlandse beurs in onze optiek dan ook: koop de achterblijvers.

Met die strategie hebben we verschillende bedrijven gekocht, die op de beurs niet goed zijn meegekomen. BESI was daar één van. En in verschillende mailings hebben we al aangegeven, hoe positief we zijn op het bedrijf dat onder andere helpt aan de productie van de iPhone.

Vandaag, krijgen we opnieuw gelijk. In de portefeuille, staat het bedrijf op een winst van 50%!:

149313014963189

En zoals u kan zien, heeft de strategie van het kopen van achterblijvers abonnees geen windeieren gelegd. Er is op dit moment geen enkele positie die in de min staat bij de NL Portefeuille.

Bovendien is het resultaat (17,11%!) ook prachtig, zeker omdat we het daarmee dubbel zo goed doen als de beurzen met allemaal ‘grote bedrijven’.

We schreven het al zo vaak: smallcaps en midcaps zijn een fantastische keuze voor een mooi rendement.

Dat vindt ook een abonnee van ons:

Schermafbeelding 2017-04-25 om 10.15.42

Kijk, dat zijn berichten waar wij nu zo ontzettend blij van worden. Want dat is precies wat we met BeursBrink voor ogen hebben.

Een platform waar gewone beleggers gewoon goede informatie kunnen krijgen over kleinere aandelen, die nog maar door weinig analisten worden gevolgd.

Ook abonnee worden? Kijk HIER snel naar onze voordelige tarieven … 

— Meer weten over small caps en hoe je er in investeert? Bekijk deze pagina —

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.