Nederland - 2 augustus 2022 - crypto
door SVEN VAN GASSE

Zo volg je altijd de laatste ontwikkelingen op in de cryptomarkt

De cryptomarkt is een markt die ongelooflijk snel evolueert een nooit stilstaat. Daarom is het belangrijk om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Hiervoor hebben wij sinds enige tijd het ideale hulpmiddel in het leven geroepen: onze gratis crypto nieuwsbrief.

Met de nieuwsbrief zal je steeds op de hoogte blijven over de gebeurtenissen in cryptoland. Het enige dat je moet doen is je abonneren en je ontvangt de nieuwsbrief elke vrijdag om 16u00 in je mailbox.

Wat komt er aan bod in de crypto nieuwsbrief?

Iedere week analyseren we de cryptomarkt. Van het sentiment in bijvoorbeeld de futuresmarkten tot de belangrijkste nieuwsfeiten.

We bespraken vorige week onder andere de succesvolle financieringsronde van crypto durfkapitalist Variant. Variant haalde $450 miljoen op voor 2 nieuwe fondsen. Dit is op zijn minst opmerkelijk te noemen door de forse berenmarkt die de crypto- en aandelenmarkt teistert. Desondanks slaagde Variant erin om het zoveelste crypto miljoenenfonds op te richten.

Ook maakte de Securities and Exchange Comission (SEC) bekend dat ze een onderzoek naar Coinbase zouden opstarten. De instelling is van mening dat Coinbase 9 cryptomunten verhandelt, die als een effect aanzien kunnen worden. Indien de SEC haar claim kan hard maken, zouden deze munten onder een heel ander toezicht kunnen vallen. Dit nieuws zorgde er reeds voor dat Cathie Wood, bekend van de Ark fondsen, aandelen in Coinbase dumpte.

Dit en veel ander nieuws en analyses kan je terugvinden in de wekelijkse cryptonieuwsbrief. Abonneren kan via deze link.

Foto: iStock


VIP actie:

Uw aandacht op het volgende; we hebben momenteel een enórme korting van maar liefst €1.000,- op het VIP-pakket. Waar u normaal intekent op het VIP-pakket voor €1399 voor 12 maanden, kan dat nu voor slechts €399,-!


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden. 

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.