Europa - 12 februari 2020 - Beursbrink

Vopak presteert beter dan voorzien

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Vopak heeft het in het vierde kwartaal beter gedaan dan de markt verwachtte, terwijl de balans er sterk uitziet. Dit bleek woensdag uit een analyse van de kwartaalcijfers door de Amerikaanse zakenbank Jefferies.

Jefferies zelf zat met een raming van 210 miljoen euro voor de EBITDA wel boven de gerapporteerde 205 miljoen euro, maar de consensus lag op 201 miljoen euro. De bank wees woensdag met betrekking tot de balans op de lager dan verwachte richtlijn voor investeringen en de sterke kasstroom.

De analisten merkten verder op dat er geen outlook door Vopak met de markt werd gedeeld, terwijl de bank voor 2020 een groeiraming van 10 procent voor het EBITDA in de boeken heeft staan, afgezet tegen een consensus van 3 procent groei.

Jefferies heeft een koopadvies op Vopak met een koersdoel van 56,00 euro.

Het aandeel Vopak noteerde woensdag op een groen Damrak 4,4 procent hoger op 51,78 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments