Nederland - 25 oktober 2017 - Emerging Markets
door REDACTIE BEURSBRINK

Volumegroei Heineken conform verwachting

(ABM FN-Dow Jones) De volumegroei die Heineken in het derde kwartaal realiseerde, was in grote lijnen conform de consensus. Dit constateerde analist Eddy Hargreaves van Investec Bank woensdag nadat de Amsterdamse brouwer de boeken opende.

De marktvorser merkte daarbij op dat de groei versnelde in de meeste regio’s en in de Amerika’s het momentum werd vastgehouden, ondanks een vertraging in de Verenigde Staten. De afzetvolumes in Europa krompen als gevolg van slechte weersomstandigheden, voegde Hargreaves toe.

Het onlangs overgenomen Kirin in Brazilië presteerde goed, concludeerde de analist verder nog.

Hargreaves verwacht op basis van de update door Heineken weinig verandering in de consensustaxaties.

Investic heeft Heineken in zijn favorietenlijst opgenomen. De analist merkte daarbij op dat het fonds in lijn met Carlsberg is gewaardeerd, maar met korting ten opzichte van AB InBev wordt verhandeld, ondanks vergelijkbare groeivooruitzichten. Hargreaves voorziet een opwaarts potentieel van 30 procent voor het aandeel.

Het advies is Kopen met een koersdoel van 105,00 euro.

Kort na opening beurs noteerde het aandeel op een nagenoeg vlak Damrak 1,2 procent lager op 83,95 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.