Nederland - 30 augustus 2022 - crypto

Volgens deze Bitcoin OG gaat DOGE naar +$1

door VINCE

Als je al een tijdje in crypto zit en daarbij veel nieuws bijhoud op Twitter, dan moet een tweet van AngeloBTC wel eens bij je voorbij gekomen zijn. Deze Bitcoin legende deelde onlangs zijn verwachtingen voor DOGE, en die voorspellen een sterke stijging voor de coin. Desondanks dat DOGE nu nog slechts rond de $0,06 koerst, verwacht Angelo binnen enkele jaren een koers van $1 te zien.

Wie is de Bitcoin OG AngeloBTC eigenlijk? Hij wordt in de cryptowereld geprezen als een legendarische Bitcoin investeerder/trader. Een van zijn erkende prestaties is bijvoorbeeld dat hij ooit de meest winstgevende trader van Bitmex was!

Een ander voorbeeld van zijn uitstekende oog voor crypto was te zien in 2019. Toen stelde hij namelijk een koersdoel van BTC aan 30K dollar in voor 2021, en al op de tweede dag van het jaar 2021 werd dit koersdoel bereikt. 

DOGE naar $1

De tweet die Angelo uitstuurde over zijn verwachtingen voor Dogecoin zie je hieronder:

Waarom zou Doge zo hard kunnen stijgen?

De eerste reden voor een potentiële harde stijging heeft te maken met de status die Doge heeft in de wereld van crypto. Met z’n naam en logo is Doge simpelweg de ultieme middelvinger naar het financiële systeem en zo heeft de coin makkelijker adoptie bij het grote publiek.

Daarnaast is Elon Musk, die met zijn vaak simpele tweets heel gemakkelijk een groot publiek met zich mee krijgt, een grote voorstander van de munt. Ook is Vitalik Buterin, mede-oprichter van Ethereum, adviseur achter Doge’s techneuten. Hoewel Doge altijd een technisch matig netwerk was, wordt er nu wel met hulp van Vitalik gebouwd aan een netwerk dat straks mainstream-adoptie aan moet kunnen. 

Bovendien wordt er om Doge een nieuw ecosysteem gebouwd. Recent lanceerde bijvoorbeeld Dogechain, waarop DOGE de reservemunt is en techneuten financiële primitieven kunnen bouwen zoals op Ethereum. Hiermee krijgen het systeem en de coin hopelijk veel meer functionaliteiten en brengt dit ook een serieuzere indruk voor de coin. 

Natuurlijk zegt dit nog niet alles en zijn er ook zeker nog genoeg sceptische mensen te vinden over een stijging van Doge. Maar de legendarische trading-geschiedenis van Angelo gecombineerd met bovenstaande punten zouden de toekomst van Doge er wellicht zeer rooskleurig uit kunnen laten zien.

——

 


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.