Nederland - 8 juni 2022 - crypto
door SVEN VAN GASSE

Vastgoedinvestering die direct 11% per jaar oplevert (via de blockchain)

Als je aan mensen in de straat vraagt wat hun favoriete belegging is zullen veel van hen hier volmondig “vastgoed” op antwoorden. Vastgoed is inderdaad een mooie investering maar kan ook voor een hoop last zorgen. Denk aan defecten in je huis of vervelende huurders. Maar sinds enige tijd is het ook mogelijk om via de blockchain vastgoed te kopen en zo veel van deze lasten te ontlopen, maar wel dik 10% rendement per jaar aan huur op te strijken.

RealT is een Amerikaanse startup die het mogelijk maakt om als belegger een stukje van een huis te bezitten via de blockchain, volledig in lijn met de wet. Het bedrijf is de manager van ieder pand waarin je kan beleggen. Het bedrijf zoekt panden en stopt deze vervolgens in een unieke LLC (een Amerikaanse vorm van een BV). Deze LLC heeft als enige bezit het betreffende pand en wordt vervolgens opgedeeld in RealTokens (ERC20 tokens op Ethereum).

Door deze manier van investeren heb je dus alle voordelen van het investeren in vastgoed, zonder de lastigheden. Hiernaast heb je lagere kosten dan bij een REIT of vastgoedfonds. Voor het regelen van alle zaken, vraagt RealT een fee van 5 procent. Deze houdt het bedrijf in op de huur.

Nieuw pand beschikbaar

Het vastgoed bij RealT is schaars en vaak snel uitverkocht. Maar over enkele uren komt er een nieuw pand online. Het pand dat net beschikbaar is op RealT is een duplexwoning gelegen in de Amerikaanse stad Detroit.

Een Realtoken, om een deel van het huis te kopen, is reeds beschikbaar vanaf $50. Elke token keert een huur uit van $5,61. Dit komt dus neer op een rendement van meer dan 11% per jaar.

Voor beleggers die nog niet bekend zijn met het kopen van de tokens, hebben we recent een gratis handleiding geschreven. Hierin leggen we stap voor stap uit hoe je de tokens bemachtigd.

Passief inkom met de CYF

Beleggers die een passief inkomen willen vergaren met crypto kunnen ook terecht bij onze Crypto Yield Farmer. De CYF is hiernaast reeds jaren bekend met RealT en kent dus het enorme potentieel van het platform.

Met de CYF blijf je op de hoogte van de digitale dividendkampioenen van morgen. Wanneer we nieuwe kansen zien, komen abonnees dit meteen te weten via ons Telegramkanaal. Hiernaast krijg je ook toegang tot ons Crypto Magazine dat vol met concrete tips staat.Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.