Europa - 5 september 2022 - Aandelen

UBS haalt Philips van verkooplijst

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft maandag het advies voor Philips verhoogd van Verkopen naar Neutraal en het koersdoel ging  van 16,00 naar 16,40 euro.

Analisten van UBS merkten op dat Philips op verschillende fronten uitdagingen ondervindt, wijzend op onder meer de verstoringen in de aanvoerketen, de hoge inflatie en de terugroepacties van beademingsapparatuur.

“Deze uitdagingen in combinatie met een te optimistische consensus en een te hoge waardering, zorgden ervoor dat we het aandeel in juni van dit jaar op de verkooplijst zetten”, aldus de analisten. Maar na een neerwaartse bijstelling van de consensus met circa 20 procent voor dit jaar en een forse daling van het aandeel Philips, zijn veel onzekerheden inmiddels ingeprijsd, aldus UBS.

Als gevolg haalde UBS het aandeel van de verkooplijst.

Het aandeel Philips daalde licht tot 16,59 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.