Azie - 25 september 2019

Turbo Trade: iQIYI

door MARNIX VRIEZE

Onze allereerste Turbo Trade is vanaf vandaag een feit. En we starten met een positie die abonnees van het Azië Rapport wel bekend zijn: iQIYI.

Voor beleggers die nieuw zijn met ons project over Turbo’s en andere hefboomproducten: bekijk even deze link. Daarin legt Michiel alles uit over het nieuwe project en hoe je er voor kan zorgen dat je de alerts op Whatsapp kan ontvangen.

iQIYI – Turbo Trade

Deze keer valt ons oog op iQIYI. Het Chinese bedrijf volgen wij al op voor het Azië Rapport en abonnees kunnen via deze link de septembereditie (waarin we dit bedrijf bespreken) nog eens teruglezen.

Ben je nog geen abonnee? Abonneren kan via deze link en is al mogelijk vanaf 3 maanden. 

Dan snel verder met de Turbo Trade. We zien dat iQIYI het de afgelopen tijd niet goed heeft gedaan, maar verwachten wel dat dit bedrijf een mooi herstel kan gaan laten zien. Daarom kijken we vandaag naar een Turbo, met een relatief lage hefboom zodat we deze positie een paar weken kunnen vasthouden zonder een al te groot risico om ‘uitgestopt’ te worden.

We zien kansen met de volgende Turbo:

Turbo op iQIYI Inc ADR met stoploss op 12,23 USD en een hefboom van 2,9.
ISIN Code: DE000CU1DYG0
Meer informatie: productpagina bij Commerzbank. 

Dit product heeft een hefboom van 2,9. Dat betekent dat de koers van deze turbo, 2,9x sneller beweegt dan de koers van iQIYI zelf (dat noemen we de onderliggende waarde).

Dit betekent dus ook dat je zelf goed moet nadenken over je positiegrootte. Door de hefboom heb je namelijk een minder grote positie nodig (de koers beweegt immers 2,9x sneller dan de onderliggende waarde).

Op het moment van schrijven kost deze Turbo 1,09 euro.

Stoploss en koersdoel

Wij zetten in op een beweging richting de 22 dollar en zouden een stoploss onder de 16,50 dollar hanteren als stoploss. We verwachten dat we deze trade in de komende 3 weken tot 3 maanden vast te moeten houden. Mocht er iets wijzigen, dan ontvangt u een alert op Whatsapp (als u daarvoor bent aangemeld).

Disclaimer: dit is geen beleggingsadvies en mag ook niet als dusdanig worden geïnterpreteerd. 

E-mail icon

Aandelen nieuws Azie

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Azie

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.