Doe je mee met onze Turbo-Pilot?

Het is iets waar veel beleggers ons wel vaker om vragen: doen jullie niets met turbo’s, opties en dergelijke? Tot op heden deden wij inderdaad heel weinig met hefboomproducten. Maar daar gaat verandering in komen. En lezers kunnen hier gratis aan meedoen.

Hoewel ik privé ontzettend veel handel met opties en de nodige hefboomproducten, hebben we dit nooit doorgevoerd bij BeursBrink. Maar ondertussen, krijgen we steeds vaker vragen over dit soort producten. En wordt het voor ons tijd, om eens te kijken of we daar wat in kunnen betekenen voor onze lezers.

Een pilot om gratis aan mee te doen

Omdat we graag op een laagdrempelige manier starten gaan we deze week beginnen met een pilot. Via whatsapp en op onze website, zullen we frequent (een paar keer per maand) trades uitsturen. Dat doen we overigens op de BeursBrink-manier: trades die we een paar weken tot een paar maanden vasthouden.

Zelf vind ik het ook niet prettig om iedere minuut van de dag te moeten kijken naar mijn schermen en ik wil ook laten zien dat dit helemaal niet hoeft om toch mooie rendementen met hefboomproducten te halen.

Voor wie is dit NIET geschikt?

  • Daytraders die 600 trades per week verwachten
  • Beleggers die helemaal niet van plan zijn om wat te doen met hefboomproducten
  • Beleggers die niet weten van een Turbo of een hefboomproduct is (wij werken aan een educatieprogramma, maar zijn nu niet in staat om uitgebreid beginners op weg te helpen, helaas)

Hier nog even onderstrepen: ben je eigenlijk niet van plan om te beleggen met Turbo’s, of hefboomproducten, maar lijkt het je gewoon ‘leuk’ om eens mee te kijken… weet dan dat onze plekken beperkt zijn. Dat heeft te maken met het maximum aantal mensen dat wij voor onze whatsapp groep kunnen aanmelden (een kleine 3.000 beleggers).

Als je dus niet echt geïnteresseerd bent, laat dit dan even aan je voorbij gaan. En geef je plekje aan een belegger die wél serieus geïnteresseerd is.

Voor wie is dit WEL geschikt?

  • Voor beleggers die interesse hebben in trades, gericht op een aanhoudperiode van een paar weken tot maximaal een paar maanden
  • Beleggers die al vaker met Turbo’s hebben gehandeld
  • Beleggers die begrijpen dat Turbo’s en andere hefboomproducten gegarandeerd een keer (of meer) zullen resulteren in een verliesgevende trade
  • Beleggers in bezit van een smartphone met Whatsapp

Hoe doe je mee?

Zorg dat je bij ons op de whatsapplijst staat. Dat kan heel gemakkelijk door de volgende stappen uit te voeren:

Stap 1: stuur BEURS AAN +31630477942
Stap 2: je krijgt via Whatsapp een bevestiging van uw inschrijving.

Het komt nog wel eens voor dat mensen BEURS sturen, of BEURSBRINK sturen. Maar dat werkt niet. Het commando – en registratie – werkt alleen als je ‘BEURS AAN’ stuurt.

Wanneer krijg je de eerste trade?

Nog voor het einde van september.

En waarom is het gratis?

Er gaat altijd heel veel tijd en energie zitten in het schrijven, publiceren en managen van een rapport. De kans dat dit voor een tradingservice nog intensiever is, zien wij als groot. Daarom willen wij aan de ene kant een goed beeld krijgen van de hoeveelheid vragen, de tijd die wij er aan kwijt zijn, of het voor beleggers bevalt om vooral via Whatsapp te werken. En of het überhaupt lukt om zonder vertraging naar duizenden beleggers onze trades per Whatsapp te sturen. En meer van dat soort – voor ons belangrijke – vragen.

Dat betekent concreet, dat onze lezers kunnen profiteren van dit experiment door gratis mee te doen. Wat ons de kans geeft om met de resultaten, aan het eind van dit jaar te werken naar een heel goede dienst. Een win/win, noem ik dat.

We hebben momenteel plek voor nog 1500 beleggers (dit door beperkingen van Whatsapp).

Volg michiel op de voet

Direct zien wanneer Michiel een nieuwe kooptip plaatst? Meld je GRATIS aan!

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jan
3 jaren geleden

Geweldig iniatief, ik doe graag mee!

Ivo Derkson
3 jaren geleden

Hallo Michiel, heb net een berichtje op Whatsapp gekregen. Ben benieuwd!

Udo
3 jaren geleden

Hoe lang duurt het eer je berichtje krijgt op WhatsApp ?

Michiel Rietveld
3 jaren geleden

@ivo de eerste trade was al uitgestuurd. zie ook: https://beursbrink.com/turbo-trade-iqiyi/

M.Bosman
2 jaren geleden

we gaan het zien

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.