Nederland - 2 juli 2022 - Beursbrink
door VINCE

Top 10 crypto holdings van 100 grootste Ethereum whales

De crypto whales, a.k.a. de grootste wallets, kunnen erg handig zijn om te volgen. Het feit dat ze een enorm kapitaal hebben zegt natuurlijk niet direct dat ze volledig verstand van zaken hebben, maar geeft ze wel een veel grotere kans om dat te hebben. De 10 meest gekochte tokens van de 100 grootste whales tonen we in dit artikel.

Whalestats volgt tot 5000 van de grootste Ethereum-wallets (de “whales”), die gemiddeld $13.932.419 waard zijn en een gemiddelde van 9.929 ETH, 7 tokens en 1 NFT holden.

De top 10 crypto holdings

In onderstaande grafiek is het lijstje te zien met de populairste crypto-tokens onder whales:

Zoals te zien is Ethereum veruit het populairst. Deze is natuurlijk ook de bekendste en grootste token op deze lijst, en ook een van de grootste op de gehele cryptomarkt.

Verder staan de ‘meme coin’ Shiba Inu en de stablecoin USDC heel dicht bij elkaar op plek 2 en 3. Maar wel een enorm stuk onder Ethereum.

——

 


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

 

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.