VIP ACTIE

Word een VIP!
dagen uren min sec
Europa - 21 juli 2020 - Aandelen

Superieure omzetgroei Altice

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Altice zal in 2020 een superieure omzetgroei realiseren. Dit schreven analisten van Goldman Sachs in een rapport.

Verder denken de analisten ook dat de Franse kabelaar met een notering aan het Amsterdamse Damrak dit jaar op het punt komt dat de vrije kasstroom weer boven nul ligt. En dat zal de koers goed doen, aldus de Amerikaanse zakenbank.

Bij de cijfers over het eerste kwartaal domineerden juist nog de zorgen over de vrije kasstroom en de doelen hiervoor op de middellange termijn.

Volgens de analisten is de vrije kasstroom in het tweede kwartaal doorgaans beter dan in de eerste drie maanden. Daarbij is de door Altice afgegeven outlook voor de middellange termijn ook hoger dan de consensus, zo betoogde Goldman, er op wijzend dat sommige analisten destijds aangaven dat die er juist onder lag.

Goldman heeft een koopadvies op Altice met een koersdoel van 5,10 euro. Op een groen Damrak steeg het aandeel dinsdag 4,4 procent naar 3,85 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.