Nederland - 30 maart 2023 - Beursbrink
door AMY YASSIM

Smart money accumuleert GMX volgens on-chain data

Op basis van on-chain data van de blockchainanalyticus Lookonchain blijkt dat crypto whales massaal GMX, de token van het gedecentraliseerde handelsplatform GMX, aan het accumuleren zijn. Op dinsdag kochten drie investeerders gezamenlijk 69.919 GMX voor een waarde van $5 miljoen.

728x90

Het is opvallend dat één van de investeerders, een crypto whale, al eerder grote aankopen deed van GMX. De twee andere investeerders hebben een patroon van kopen bij lage waarden en verkopen bij hogere waarden. 

Op de grafiek uit de afgelopen 12 maanden zien we dat GMX zich niets aantrok van de crypto berenmarkt.

— Lees ook: [BEWIJS] De beste investering

Smart Money in GMX

Lookonchain stelt over de GMX aankopen:

“Whales and the SmartMoneys are accumulating GMX! We noticed that two
whales and one SmartMoney bought a total of 69,919 GMX ($5 million) today,”

De grootste aankoop werd gedaan door de eerder genoemde crypto whale, die meer dan 52.000 GMX kocht met 2.192 ETH, wat neerkomt op een waarde van $3,76 miljoen tegen een prijs van $72. Deze whale had ook al eerder 14.117 GMX gekocht op 21 maart voor een waarde van $1,15 miljoen.

De tweede grootste koper op dinsdag kocht 14.766 GMX voor $1 miljoen. Deze koper, aangeduid als “Whale 0x7aff”, ontving op 13 maart 5.310 GMX van Binance toen de prijs van GMX op $68 stond.

De derde investeerder kocht 2.993 GMX voor $67.

Patroon in aankopen en verkopen

Lookonchain merkte op dat deze investeerder een patroon heeft van kopen bij lage waarden en verkopen bij hogere waarden. Deze investeerder kocht eerder al GMX tegen een lage prijs en verkocht deze tegen een hogere prijs.

Bron: THE DAILY HODL 
Foto: iStock

— Lees ook: Hoe gebruik je Metamask

 

Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.