VIP ACTIE

Word een VIP!
Energy - 6 mei 2020 - Beursbrink

Respectabel kwartaal AMG

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) AMG heeft een respectabel kwartaal achter de rug, gezien de marktomstandigheden. Dit stelde analist Stijn Demeester van ING woensdag in reactie op de kwartaalcijfers van de specialist in bijzondere metalen.

Volgens Demeester waren de resultaten in lijn met de verwachting, met een omzet die 3 procent boven de raming van ING lag. De EBITDA kwam uit op 22,3 miljoen dollar, waar ING mikte op 20 miljoen dollar en de consensus rekening hield met 23 miljoen. Zoals verwacht werd AMG geraakt door de scherpe daling van de metaalprijzen, aldus de analist.

Bij Technologies verbeterde de winst op kwartaalbasis, maar het hield niet over, aldus ING en er is weinig zicht op verbetering gezien de groeivertraging in de luchtvaartsector, ondanks het stevig gevulde orderboek. ING wees ook op het uitstel van de geplande beursgang van Technologies. “De markt hield hier al rekening mee”, aldus de marktvorser.

“Al met al zijn we van mening dat de kwartaalresultaten respectabel zijn, gezien de extreme marktontwikkelingen”, aldus Demeester. “En de EBITDA blijft positief in elke tak.”

ING handhaafde het koopadvies op AMG met een koersdoel van 32,00 euro. Het aandeel koerste woensdagochtend 0,7 procent lager op 14,70 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Energy

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Energy

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.