Nederland - 29 augustus 2022 - Vastgoed

RealT; 9 nieuwe panden

door VINCE

Er worden deze avond 9 nieuwe panden op RealT aangeboden. Deze 9 panden zijn allemaal te vinden in Detroit en doordat RealT gebruik maakt van blockchain technologie kan jij het gewoon vanuit Nederland aanschaffen! 

Hoe werkt RealT voor beleggers? Eigenlijk is het heel simpel! Als cryptobelegger koop je direct vanaf RealT Amerikaans vastgoed in Detroit. Hier ben je zelf de eigenaar van, en ontvang je zelf de huurinkomsten in de stablecoin USDC. Iedere week opnieuw.

Je hoeft dus geen leningen af te sluiten met de heren, of aandelen te kopen in hun bedrijf. Nee, je koopt het gewoon zelf.

Hoe je dit stap voor stap koopt lees je uitgebreid in deze gratis gids die we een tijdje geleden uitstuurde.

De rendementen

Op de panden die vanaf deze avond worden aangeboden zit een rendement tussen de 10,02% en de 10,73%, verschillend per woning. Zie hier de marktplaats van RealT, voor meer informatie en eventueel het aanschaffen van nieuw vastgoed!

Het zijn allemaal eengezinswoningen. Dat is een klein minpuntje ten opzichte van de meergezinswoningen. Nu kan je dit ontlopen door simpelweg tokens van verschillende woningen te kopen, zodat je wel een spreiding hebt tussen huurders.

Een voorbeeld van een van de 9 woningen zie je hier:

Het is wel handig om te weten dat je eerst een geverifieerd account moet hebben, om überhaupt iets te kunnen aanschaffen bij RealT. Als je een account aanmaakt, zorg dan ook voor een selfie en een digitaal kopietje van rijbewijs of paspoort. Het aanmaken van jouw account is gratis en kan via deze link.

——

 


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

 

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.