Europa - 22 oktober 2020 - Beursbrink

Positief bericht Besi

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) BE Semiconductor Industries kwam met een goede update over het derde kwartaal en voegde daar een “veelbelovende” samenwerking met Applied Materials aan toe. Dit concludeerde analist Marc Hesselink van ING donderdag.

De kwartaalresultaten van Besi lagen hoger dan de consensus, en de outlook voor het vierde kwartaal oogt ook in orde, met een omzetdoelstelling in lijn met de consensus en een meevallende prognose voor de EBIT.

Er waren volgens Hesselink verschillende lichtpuntjes te ontdekken in het kwartaalrapport van Besi, maar het meest in het oog sprong de samenwerking met Applied Materials. “Front-end ontmoet Back-end”, aldus de analist. Dit is volgens ING erg goed voor de langetermijn vooruitzichten van Besi en biedt ook zicht op een nog nauwere samenwerking.

ING handhaafde het koopadvies op Besi met een koersdoel van 50,00 euro. Het aandeel won donderdag 1,2 procent op 39,78 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.