Nederland - 22 juni 2022

Nieuw vastgoed beschikbaar dat iedere week huur betaalt aan +10% per jaar

door RAJA SPEET

Een van de manieren om inflatie te verslaan, is om in vastgoed te investeren. Wel moet de huur dan opwegen tegen alle kosten, moeite en de uiteindelijke inflatie. Een manier om dit een stuk makkelijker te maken, is door in vastgoedtokens te investeren. Deze betalen tevens iedere week huur uit. Dit doen we bij BeursBrink al jaren. Nu is hier weer een nieuwe kans bij RealT.

RealT is een Amerikaanse startup die het mogelijk maakt om als belegger een stukje van een huis te bezitten via de blockchain, volledig in lijn met de wet. Het bedrijf is de manager van ieder pand waarin je kan beleggen. Het bedrijf zoekt panden en stopt deze vervolgens in een unieke LLC (een Amerikaanse vorm van een BV). Deze LLC heeft als enige bezit het betreffende pand en wordt vervolgens opgedeeld in RealTokens (ERC20 tokens op Ethereum).

Door deze manier van investeren heb je dus alle voordelen van het investeren in vastgoed, zonder de lastigheden. Hiernaast heb je lagere kosten dan bij een REIT of vastgoedfonds. Voor het regelen van alle zaken, vraagt RealT een fee van 5 procent. Deze houdt het bedrijf in op de huur.

Nieuw pand: 14409 Linnhurst St, Detroit

Het vastgoed bij RealT is schaars en vaak snel uitverkocht. Maar vanavond 21.00 Nederlandse tijd komt weer nieuw vastgoed beschikbaar.

Het gaat om meergezinswoning met 23 woningen. Alles is al verhuurd voor de langere termijn. De totale investering is 1,15 miljoen dollar. Iedere token kost 50,16 dollar met een verwachte opbrengst van 10,14% op jaarbasis (dat is inclusief alle kosten zoals de fee van 5 procent).

RealT’s strategie

Wij kunnen deze manier van vastgoedinvestering erg waarderen, omdat RealT een doordachte strategie toepast die in het verleden al vaker z’n vruchten heeft afgeworpen in New York of Miami. Die strategie lees je hier.

Nog niet bekend met vastgoed van RealT? Bekijk dan hier Youtube-serie van Michiel en Raja waarin ze je alles vertellen over deze nieuwe manier van vastgoedbeleggen.

 

Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.