Europa - 12 mei 2020 - Aandelen

Morgan Stanley verlaagt koersdoel Wolters Kluwer

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley heeft het koersdoel voor Wolters Kluwer verlaagd van 74,00 naar 71,00 euro met handhaving van het advies op Overwogen. Dit bleek dinsdag uit een analistenrapport van de Amerikaanse zakenbank.

De bank heeft de taxaties voor dit jaar verlaagd, waardoor de autonome omzet nu wordt verwacht te dalen met 0,6 procent tegen aanvankelijk een stijging met 4,2 procent.

De taxaties voor de winst per aandeel verlaagde Morgan Stanley met 5 tot 8 procent.

Verder gaan de analisten van de bank uit van een daling van de marge met 50 basispunten, bij een verwachte daling met 8 procent voor dit jaar voor het operationeel resultaat (EBITA).

Voor 2021 verwacht Morgan Stanley een snel herstel tegen de achtergrond van een positieve draai in de Verenigde Staten, terwijl Wolters Kluwer nog altijd diensten levert die afnemers nodig hebben. Daarmee voorziet de bank een stijging van de autonome omzet met 4 procent en een margeherstel naar het niveau van 2019 van 23,6 procent.

Het aandeel Wolters Kluwer daalde maandag 0,7 procent naar 67,02 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments