Europa - 4 februari 2020 - Aandelen

Morgan Stanley start volgen Just Eat Takeaway.com met koopadvies

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley is dinsdag gestart met het volgen van Just Eat Takeaway.com met een Overwogen advies en een koersdoel voor de Britse notering van het aandeel van 9,46 pond.

In navolging van de overname, ligt de grootste prioriteit voor het nieuwe management bij het opkrikken van de resultaten in het Verenigd Koninkrijk, aldus Morgan Stanley. Op basis van een onderzoek van AlphaWise onder 2.058 klanten, concluderen de marktvorsers dat de Britse markt, met Londen in het bijzonder, nog geen verloren zaak is.

“Met de juiste strategie kunnen de Britse activiteiten een betekenisvolle groei bewerkstelligen”, aldus Morgan Stanley.

Het aandeel Takeaway.com koerste dinsdagochtend 2,7 procent hoger op 89,10 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.