Europa - 5 december 2022 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Morgan Stanley blijft voorzichtig over Randstad

(ABM FN-Dow Jones) Hoewel Randstad op operationeel vlak beter presteert dan sectorgenoten, is Morgan Stanley terughoudend en handhaaft het zijn Onderwogen advies. Dit bleek maandag uit een sectorrapport over de uitzendbranche van de Amerikaanse bank.

In de gehele sector is de autonome groei verrassend veerkrachtig gebleken, volgens de analisten, waarbij werd geprofiteerd van de hogere (loon)inflatie. Ook de economie deed het tot nog toe beter dan verwacht maar leidende economische indicatoren suggereren een vertraging, wat kan zorgen voor stagflatie of zelfs een daling van de inflatie.

Volgens Morgan Stanley zijn uitzendaandelen in het vierde kwartaal tot nog toe met zo’n 25 procent gestegen. De hoge waardering van het aandeel Randstad vraagt daarbij om een outlookverhoging, maar het is onwaarschijnlijk dat die er komt, denken de analisten.

Morgan Stanley ziet dan ook de meeste risico voor Randstad en Adecco, waarop het nu ook een Onderwogen advies heeft. Positiever zijn de analisten over Page en Hays met Overwogen adviezen.

Het aandeel Randstad stijgt maandag licht, naar 56,72 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.