Nederland - 10 januari 2019 - Europa

Momentum Takeaway.com houdt aan

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Het solide momentum van Takeaway.com zette zich voort in het vierde kwartaal van 2018. Dit stelde analist Marc Hesselink van ING donderdag in een rapport.

ING wees op een ordergroei in het afgelopen kwartaal van 30 procent, exclusief de overname van 10bis. Dit was in lijn met de verwachting van ING en de algehele trend in heel 2018.

Onderliggend was de groei in Nederland conform verwachting van ING, terwijl de groei in Duitsland iets hoger uitviel en de groei in andere markten juist licht lager was.

Volgens ING is er, exclusief de overname van 10bis, niet veel veranderd in het momentum van Takeaway.com. Hesselink denkt dan ook niet dat veel analisten grote veranderingen zullen doorvoeren in hun ramingen voor de maaltijdbezorger.

ING hoopt meer informatie te krijgen over de onderliggende ontwikkelingen en de winstgevendheid van Takeaway.com op 13 februari, wanneer de maaltijdbezorger met de volledige jaarcijfers komt.

ING handhaafde het koopadvies op Takeaway.com met een koersdoel van 76,00 euro. Het aandeel koerste donderdagochtend 1,4 procent hoger op 58,90 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.