Nederland - 22 mei 2019 - Aandelen

ING verhoogt koersdoel Takeaway.com

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft woensdag het koersdoel voor Takeaway.com verhoogd van 76,00 naar 100,00 euro bij handhaving van het koopadvies.

Analisten Marc Hesselink keek opnieuw naar de langetermijnkansen van Takeaway, nu de overname van Delivery Hero Duitsland is afgerond. Deze deal beperkt volgens de analist de neerwaartse risico’s voor de maaltijdbezorger en Hesselink is van mening dat de markt nog steeds de concurrentiekracht, de marktontwikkelingen en winstkansen van Takeaway onderschat.

Op basis van een uitgebreide marktanalyse, werd de analist positiever over de langetermijnkansen in de markt. ING verhoogde de ramingen voor de EBITDA-marges van de maaltijdbezorger van 40 naar 50 procent. Als gevolg kwam ING tot een hoger koersdoel van 100,00 euro.

Het is volgens de analist gerechtvaardigd dat Takeaway tegen een premie staat genoteerd. De groei- en margepotentie is ook groter dan die van concurrenten.

Het aandeel Takeaway.com koerste woensdagochtend 0,9 procent hoger op 76,20 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel