Europa - 2 september 2019 - Aandelen

KPN en Orange favoriet bij Berenberg

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) KPN en Orange zijn de favoriete telecomaandelen van Berenberg, maar geen enkele telecomspeler is zonder risico, waarschuwden de analisten maandag in een rapport.

Volgens de analisten van Berenberg komt er meer aandacht vanuit beleggers voor telecomaandelen, hoewel dat meer vanuit de erkenning is dat de sector defensief is, dan dat beleggers opeens heel “bullish” zijn over de aandelen. Daarbij waren telecomaandelen ook een tijd lang uit de gratie, onderstreepte Berenberg.

De analisten wezen erop dat KPN bij de halfjaarcijfers de outlook licht verhoogde. In plaats van een stabiele onderliggende EBITDA mikt het telecombedrijf inmiddels op een lichte groei.

De zakenbank ziet ook voldoende aanknopingspunten voor een betere tweede jaarhelft voor telecomaandelen.

Berenberg heeft koopadviezen op KPN en Orange met koersdoelen van respectievelijk 3,45 en 16,80 euro. Ook Sunrise is een goede keuze volgens de analisten.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

Reageer op dit artikel