Nederland - 7 december 2018 - Telecom

Kepler Cheuvreux verhoogt koersdoel KPN met dubbeltje

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Kepler Cheuvreux heeft vrijdag het koersdoel voor KPN verhoogd van 3,00 naar 3,10 euro, met een ongewijzigd koopadvies.

Hoewel Kepler Cheuvreux 2019 inschat als een soort van overgangsjaar voor KPN, blijven de analisten de strategie en de vooruitzichten van het telecombedrijf op middellange termijn als positief beoordelen, in tegenstelling tot het korte termijnbeeld van ongeveer één jaar.

Het trackrecord van KPN in combinatie met de gecommuniceerde initiatieven voor digitalisering dragen bij aan de geloofwaardigheid van het nieuwe kostenbesparingsplan, terwijl het opvoeren van de investeringen in het netwerk de groeivooruitzichten voor de lange termijn van KPN zou moeten beschermen, aldus de inschatting van de analisten.

Het aandeel KPN sloot donderdag op 2,58 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.