Europa - 27 augustus 2020 - Aandelen

ING verlaagt koersdoel BAM

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor BAM verlaagd van 1,50 naar 1,30 euro bij handhaving van het Houden advies.

Analist Tijs Hollestelle wees op het “erg grote” verlies in de eerste zes maanden van dit jaar. “Hoewel de coronacrisis een negatieve impact had, spelen er ook veel bedrijfsspecifieke factoren”, aldus de analist.

Volgens ING heeft BAM een “gigantische” liquiditeitspositie om de dagen mee door te komen na de impact van de coronacrisis, maar de zorgen over de balans blijven. “BAM heeft een slechte historie als het gaat om de operationele uitvoering, dus we blijven extreem voorzichtig over de prestaties op korte termijn”, aldus Hollestelle, die opmerkte dat de bouwer zelf in de tweede jaarhelft een normalisering van de resultaten verwacht.

ING handhaafde dan ook het Houden advies op BAM. “De combinatie van verschillende problemen, een zwakke onderliggende aangepaste kaspositie en een relatief lage solvabiliteit vragen om een duidelijk, strategisch, operationeel en financieel herstructureringsplan”, aldus de analist, die een dergelijk plan voor het einde van dit jaar verwacht.

Het aandeel BAM koerste donderdagochtend 0,8 procent lager op 1,29 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.