Europa - 17 februari 2022 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Degroof verhoogt koersdoel BAM

(ABM FN-Dow Jones) Degroof Petercam heeft donderdag het koersdoel voor BAM verhoogd van 3,00 naar 3,50 euro met een herhaling van het Houden advies.

“2021 was een goede eerste stap voor de nieuwe strategie van BAM”, oordeelde analist Luuk van Beek na het lezen van de jaarcijfers van de bouwer. De REBITDA was conform verwachting, maar het nettoresultaat werd geraakt door 82 miljoen euro aan afschrijvingen.

Van Beek was te spreken over de kasstroom van BAM en het werkkapitaal.

BAM rekent voor 2022 op een verder aantrekkende marge. Van Beek verwacht dat de marktomstandigheden dit jaar “uitdagender” zullen zijn, nu de druk op de aanvoerketen toeneemt. Een onzekere factor zijn de onderhandelingen die BAM voert met een aantal klanten over claims, die zowel voor plussen als minnen kunnen zorgen. “Dit kan een substantiële impact hebben op de resultaten in de toekomst.”

Het aandeel BAM daalt donderdag 3,3 procent naar 3,16 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.