Europa - 3 december 2021 - Aandelen

BAM boekt goede progressie

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) De plannen van BAM zullen zorgen voor een duurzame winstgevendheid van het bouwbedrijf. Dit meent analist Christophe Beghin van zakenbank Kempen, die zijn koersdoel daarom met bijna een euro verhoogde naar 3,60 euro.

De kernmarkten van BAM liggen er volgens de analist dan ook goed bij. ‘Vooral woningen verkopen als warme broodjes.”

Maar het management onderneemt “eindelijk” ook echt actie en dat begint effect te sorteren, vindt Beghin. Hij wijst bijvoorbeeld op het succesvol desinvesteren van niet-kernactiviteiten en het verkleinen van de risico’s op projecten.

Na de recente kwartaalupdate, die Beghin als sterk bestempelt, verhoogde hij de taxaties voor zowel dit als volgend jaar. De analistenconsensus, vooral voor de EBITDA dit jaar, is in de ogen van Beghin te voorzichtig.

Kempen heeft een koopaanbeveling op BAM.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.