VIP ACTIE

Word een VIP!
Europa - 7 oktober 2019 - Beursbrink

ING verlaagt koersdoel AMG

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft maandag het koersdoel voor AMG verlaagd van 37,00 euro naar 35,00 euro, maar handhaafde het koopadvies.

Analist Stijn Demeester ziet een opwaarts potentieel voor het aandeel van 74 procent. In zijn rapport weer de analist op een scala aan koersaanjagers.

ING voorspelt een stijging van het bedrijfsresultaat (EBITDA) met meer dan 300 miljoen dollar binnen vijf jaar, “zelfs zonder prijsopleving”, aldus Demeester. Daarbij wordt de groei gedreven door sterke prestaties bij de vanadium-divisie en expansie in lithium.

Terwijl de resultaten in de tweede helft van 2019 nog steeds het effect van de lagere ferrovanadium-prijzen zullen voelen, ziet de analist veel positieve stimuli voor de koers van het aandeel, waaronder de nieuwsstroom over de samenwerking met Royal Dutch Shell op het vlak van vanadium, de goedkeuring voor Lithium Chemicals en de vooruitzichten die AMG hiervoor geeft, hogere afzetprijzen, nieuwe groeiplannen en de waarde die wordt vrijgemaakt als het tot een afsplitsing van de divisie Technologies komt.

Het aandeel AMG noteerde maandag op een vrijwel vlak Damrak 0,6 procent hoger op 20,94 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.