Europa - 25 maart 2021 - Aandelen

ING verhoogt koersdoel Vopak

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor het aandeel Vopak verhoogd van 52,00 naar 55,00 euro met handhaving van het koopadvies. Dit bleek donderdag uit een analyse van de bank.

Daarin stelde analist Quirijn Mulder dat hij gelooft dat de groei door uitbreiding zich uitbetaalt in de vorm van een stijgend operationeel resultaat (EBITDA) van 6 procent voor de komende jaren.

Die uitbreidingen maken een verschil met de jaren 2018 tot en met 2020 waarin desinvesteringen, marktvertragingen en de coronapandemie het bedrijf parten speelden.

ING betoogde verder dat het risicoprofiel voor Vopak laag is tegen de achtergrond van het defensieve karakter van het bedrijfsmodel van Vopak.

Het aandeel oogt te goedkoop, aldus Mulder.

Vopak noteerde donderdag 0,3 procent lager op 42,13 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.