Europa - 2 oktober 2020 - Aandelen

ING verhoogt koersdoel Van Lanschot Kempen

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft vrijdag het koersdoel voor Van Lanschot Kempen verhoogd van 23,00 naar 23,50 euro bij handhaving van het koopadvies.

Analist Albert Ploegh van ING is van mening dat een belangrijke aanjager voor het aandeel de hervatting van de dividenduitkering kan zijn. Een update over het standpunt van de Europese Centrale Bank over het uitkeren van dividend wordt in december verwacht.

“We zijn van mening dat Van Lanschot Kempen de koppositie inneemt gezien de sterke kapitalisatie in combinatie met de relatief weinig kapitaalintensieve activiteiten“, aldus Ploegh.

ING is van mening dat kleine overnames en het uitkeren van een speciaal dividend hand in hand gaan, zoals al bleek bij de recente acquisitie van Hof Hoorneman Bankiers.

Het aandeel Van Lanschot Kempen koerste vrijdagochtend 1,3 procent lager op 15,54 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.