Europa - 18 augustus 2021 - Aandelen

ING verhoogt koersdoel TKH Group

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor het aandeel TKH Group verhoogd van 49,00 euro naar 60,25 euro met handhaving van het koopadvies. Dit bleek woensdag uit een analistenrapport van de bank.

De bank verklaarde de koersdoelverhoging aan de hand van de gezonde vooruitzichten voor de tweede jaarhelft en de hogere taxaties voor dit en volgend jaar.

ING bracht woensdag de cijfers van TKH over het eerste halfjaar nog een keer in herinnering, die dinsdag voor een positieve verrassing zorgden. De bank verwacht dat de beleggersdag van TKH Group op 17 november net als de resultaten een impuls zal zijn voor de koers, omdat de kans bestaat dat het bedrijf zijn financiële doelstellingen dan verhoogt.

ING verwacht medio november hogere margedoelstellingen en aanvullende desinvesteringen. Ook volgt er vermoedelijk een vereenvoudiging van de financiële structuur van het bedrijf. Ook is er kans op een nieuwe aandeleninkoopprogramma, denkt ING.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.