Nederland - 20 december 2017 - Telecom
door REDACTIE BEURSBRINK

HSBC blijft geloven in Altice

(ABM FN-Dow Jones) HSBC heeft woensdag het koopadvies op Altice herhaald, met een koersdoel van 20,00 euro.

Na een koersstijging van 24 procent na een dieptepunt op 30 november, “kan de vertrouwenscrisis wel eens achter de rug zijn”, schreven de analisten van HSBC.

Belangrijkste voor Altice in 2018 is volgens de analisten om niet-kern activiteiten af te stoten en de klanttevredenheid bij het Franse SFR te verhogen. De Franse kabelaar heeft al wat desinvesteringen aangekondigd, die gezien de schuld van meer dan 50 miljard euro wellicht niet heel veel zoden aan de dijk lijken te zetten, “maar ze tonen wel de toewijding van het bedrijf”.

Ook wees HSBC op de aankondiging van SFR om in buitengebieden in Frankrijk niet langer glasvezel te gaan aanleggen zonder de steun van de Franse overheid. “Een positieve stap”, aldus HSBC.

Het aandeel Altice handelde woensdag een half procent lager op 8,19 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.