Nederland - 7 november 2017 - Beursblik
door REDACTIE BEURSBRINK

Goldman Sachs haalt Altice van kooplijst

(ABM FN-Dow Jones) Goldman Sachs heeft het advies voor Altice verlaagd van Kopen naar Houden en het koersdoel van 27,00 naar 14,00 euro. Daarmee verloor de kabelaar ook zijn plek op de favorietenlijst van de Amerikaanse zakenbank.

De analisten van de bank maken zich vooral zorgen over de ontwikkelingen in Frankrijk. Die lieten in het derde kwartaal een tegenvaller zien, en volgens de marktvorsers ziet het er niet naar uit dat de vooruitzichten snel zullen verbeteren. Het risico is aanwezig dat Altice zal besluiten om kostenbesparingen te investeren om de omzet te stutten.

Voor 2018 voorzien de analisten een omzetkrimp van een half procent voor Altice.

Overigens meldde Goldman Sachs ook dat het Altice USA juist op de kooplijst plaatste. In Amerika zal de kabelaar vermoedelijk met 2 tot 3 procent per jaar blijven groeien.

Op een iets hoger Damrak won Altice dinsdag 1,1 procent op 12,25 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.