Nederland - 25 mei 2018 - Europa

Goede omzetgroei CFE

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) De offshore-activiteiten van CFE lieten een sterke omzetontwikkeling zien en het orderboek is daarbij goed gevuld. Dit concludeerde analist Edwin de Jong van NIBC vrijdag.

Hoewel in de kwartaalupdate niet werd gesproken over marges, denkt De Jong dat CFE net als het Nederlandse Boskalis kampt met margedruk.

De analist noemde de prestaties van Boskalis in de eerste maanden van dit jaar wat zwakker dan die van CFE. Boskalis denkt dat de winst dit jaar lager uitvalt dan in 2017.

De Belgen mikken voor dit jaar op een “forse” omzetstijging. Hoewel dit niet werd geconcretiseerd, denkt De Jong dat de 20 procent stijging die de consensus momenteel voor 2018 voorziet te voorzichtig is.

De orderboeken van zowel CFE als Boskalis zijn volgens NIBC momenteel “erg gezond”. Daarbij merkte De Jong op dat projecten als Fehmanbelt, Blankenburg, Moray East en Triton Knoll nog niet in de orderportefeuille van CFE zijn opgenomen.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments