Europa - 23 maart 2020 - Beursbrink

Geschrapt dividend Randstad verrast Morgan Stanley

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) De aankondiging van Randstad om het gewone en speciale dividend van de agenda voor de aanstaande jaarvergadering te halen, is “enigszins verrassend”. Dit stelde de Amerikaanse zakenbank Morgan Stanley maandag.

De uitzender sloot het vorige jaar namelijk af met een beperkte schuldratio van 0,7. Daarbij genieten uitzendbedrijven balansbescherming in recessies door contracyclische vereisten aan het werkkapitaal en een lagere investeringsbehoefte, merkte de zakenbank op.

Volgens Randstad moet de kapitaalpositie echter worden beschermd, omdat de impact van het coronavirus op de economie ongekend is en het onmogelijk is om te voorspellen hoe lang de situatie zal duren en hoe diep de economie zal terugvallen.

Morgan Stanley heeft een Overwogen advies op Randstad met een koersdoel van 43,00 euro. Het aandeel noteerde maandag 7,2 procent lager op 28,34 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments