Cryptoknallers - 9 maart 2023 - crypto
door VINCE

Ethereum moet boven deze steunzone blijven, om niet hard te dalen

Anonieme crypto-analist ‘Pentoshi’ waarschuwt voor een mogelijke scherpe daling van Ethereums (ETH) koers. Het koerst al enige tijd boven een steunzone. Maar gaat het hieronder, dan kan het erg vervelend worden voor de op een na grootste cryptomunt.

Pentoshi vertelde onlangs zijn 677.100 Twitter-volgers dat het bearishe momentum naar het volgende niveau voor Ethereum zou kunnen gaan, als het onder een belangrijk steunniveau gaat handelen.

“Below the gray area COULD get ugly!”

Via Twitter deelde Pentoshi de onderstaande afbeelding:

Zoals je ziet licht Pentoshi de steunzone rond de $1.480 uit, die al sinds halverwege januari geldt. Momenteel zit ETH iets hierboven, op $1.563. Mocht Ethereum iets gaan dalen binnenkort, dan moet het volgens Pentoshi niet onder de grens van $1.480 komen. Doet dit het wel, dan kan het zeer “lelijk” worden.

Een andere bekende analist, Smart Contracter, is ook bearish over Ethereum. Volgens de cryptohandelaar heeft Ethereum namelijk een belangrijke diagonale steunzone aan de onderkant doorbroken. Zie ook de afbeelding hieronder. Door de beweging onder deze zone, voorziet de analist dat ETH hard omlaag kan.

Wat nu doen als belegger?

Ethereum bevindt zich momenteel in een interessante periode, mede door de Shanghai-update die binnenkort live gaat. In de tussentijd kijken wij ook naar genoeg andere interessante munten dan Ethereum, in onze Crypto Gids!

In de Crypto Gids behandelen onze analisten 23 verschillende interessante cryptomunten! Hiervan hebben we recentelijk nog een nieuwe editie gepubliceerd.

Check het nu door je te abonneren via deze link!

Bron: Dailyhodl.com

——

Lees ook deze artikelen:

 


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Cryptoknallers

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Cryptoknallers

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.