Het Vanadium Ebook Dieter's Value Pack
Growth ebook

Het Lithium & Kobalt Handboek

Lithium en kobalt zijn twee grondstoffen waar we straks heel veel meer over gaan horen. In deze gids geven we concrete aandelentips die inspelen op lithium en kobalt.

Lees onbeperkt ebooks voor een vast bedrag per jaar

  • Kies een Library Pass die bij u past
  • Krijg toegang tot alle ebooks binnen uw Library Pass
  • Ebooks worden regelmatig geüpdatet en blijven dus actueel

Ebook los kopen

149

Altijd de laatste update

Wij updaten onze ebooks regelmatig. Ontvang altijd de laatste versie via e-mail, of download deze vanuit uw persoonlijke Ebook omgeving.

Autobedrijven over de hele wereld zijn naarstig op zoek naar twee grondstoffen: Lithium & Kobalt. Ieder autobedrijf heeft straks bijzondere hoeveelheden lithium en kobalt nodig om überhaupt een auto te produceren.

Neem bijvoorbeeld de vraag naar Kobalt, die gaat door het dak. In 2030 zijn gigantische hoeveelheden nodig:

Slimme beleggers positioneren zich nu al voor deze gegarandeerde vraagexplosie. En met het Lithium Handboek, gaan we in op de drie aandelen die perfect in staat zijn om te profiteren van deze trend.

Het gaat om pure spelers (bedrijven die zich echt toeleggen op deze productie en het niet als bij-product produceren) in de kobalt en lithiumindustrie. Een absolute must have voor iedere grondstofbelegger.

Andere Growth Ebooks

Bekijk alle Growth ebooks

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.