Obligatie ebook Ebook Bundel (Zonder Marihuana)
Value ebook

De Europese groeimarkt: Polen

Soms zijn er van die beleggingskansen. Die door de grote massa over het hoofd worden gezien. Unieke plekken, waar het geld vaak nog voor het oprapen ligt. En in Europa? Daar moet je nu naar Polen kijken. In dit ebook leggen we je precies uit waarom.

Lees onbeperkt ebooks voor een vast bedrag per jaar

  • Kies een Library Pass die bij u past
  • Krijg toegang tot alle ebooks binnen uw Library Pass
  • Ebooks worden regelmatig geüpdatet en blijven dus actueel

Ebook los kopen

149

Altijd de laatste update

Wij updaten onze ebooks regelmatig. Ontvang altijd de laatste versie via e-mail, of download deze vanuit uw persoonlijke Ebook omgeving.

Meeliften op de Poolse groeigolf: 5 kooptips op een rijtje

Aandeel # 1 – Entertainer die op goud zit

Dit entertainmentbedrijf heeft een ijzersterke balans en unieke intellectuele eigendommen.

Binnenkort wordt het nieuwste product gelanceerd. Voorproefjes hebben tot enthousiaste pers geleid. Insiders verwachten een kaskraker: 1 tot 2 miljard euro omzet moet haalbaar zijn.

 

Aandeel # 2 – Wereldspeler in de reisbranche

Polen wordt steeds populairder als vakantiebestemming. Reden om voor deze dividendbetaler (bijna 3%) uit de reisbranche te kiezen.

Recentelijk werd het business model omgegooid. Van vastgoed bezit naar het uitbaten ervan. De verkoop van de Oost-Europese vastgoedportefeuille (incl. Polen) wordt op meer dan 1 miljard geschat.

 

Aandeel # 3 – Pools kantorenvastgoed

Met al die buitenlandse investeringen en topbedrijven die zich vestigen, is een bedrijf in kantorenvastgoed natuurlijk een prima manier om mee te liften op de Poolse groei.

De bezettingsgraad ligt op 95% en het bedrijf kan zeer goedkoop lenen om haar portefeuille verder uit te breiden. Aandeelhouders krijgen bijna 6% dividend uitbetaald.

 

Aandeel # 4 – Poolse energiemagnaat

Deze Royal Dutch Shell van Oost-Europa verdubbelde de dividenduitkering sinds 2013. Dat kan het ook doen, gezien haar kasstroom. Die bedroeg in 2018 meer dan een miljard euro.

Momenteel betaalt u amper meer dan de boekwaarde voor dit bedrijf met stevige marktpositie in Oost-Europa / Polen.

 

Aandeel # 5 – De Ahold Delhaize van Polen

Snelgroeiende supermarktketen die verder wil uitbreiden. Stijgende lonen en dalende werkloosheid spelen het bedrijf mooi in de kaart.

Groei gaat tot 2024 voor dividend. De verwachting is dat de omzet binnen 4 jaar verdubbelt.

Andere Value Ebooks

Bekijk alle Value ebooks

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.