Een abonnement op de BeursBrink ebooks

Met de Library Pass leest u onbeperkt onze Ebooks en ontvangt zo lang uw abonnement loopt gratis Ebook updates.

Growth Library Pass

€549 / jaar

  • Alle growth ebooks
  • Een jaar lang updates

Value Library Pass

€349 / jaar

  • Alle value ebooks
  • Een jaar lang updates

Een ebook abonnement dat bij u past.

  • Kies een Library Pass die bij u past
  • Krijg toegang tot alle ebooks binnen uw Library Pass
  • Ebooks worden regelmatig geüpdatet en blijven dus actueel

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik precies bij de ‘Library Pass’?

Met de Library Pass, krijgt u toegang tot alle ebooks van BeursBrink. Van marihuana tot lithium, van gaming tot hydrogen: u krijgt toegang tot alles. Na de aanschaf van uw Library Pass, staan alle ebooks in uw account en heeft u direct toegang.

Krijg ik met de ‘Library Pass’ ook een LIFETIME GARANTIE?

Nee. De Library Pass komt zonder LIFETIME GARANTIE, waarbij u dus ieder jaar of iedere twee jaar (afhankelijk van de abonnementskeuze) moet verlengen om toegang te behouden.

BeursBrink staat bekend om de LIFETIME GARANTIE. Dit is een garantie waarbij u één keer het ebook betaalt en daarna altijd alle updates gratis krijgt. We bieden de LIFETIME GARANTIE nog wel aan, maar alleen als u een ebook los koopt.

Wat bedoelen jullie met onbeperkt lezen?

Met onbeperkt lezen bedoelen wij dat u als belegger toegang krijgt tot alle ebooks en deze zovaak kunt lezen als u wilt. Er zitten geen beperkingen aan de hoeveelheid downloads, of aan het aanbod: u krijgt toegang tot alles, zo vaak als u wilt. En u kunt ook de ebooks downloaden, zodat u ze later nog eens kunt lezen.

Kan ik de ebooks ook downloaden en uitprinten?

Dat is geen probleem. Als u bent geabonneerd op de Library Pass, krijgt u op de website van BeursBrink.com toegang tot het complete ebooksysteem. Daarin kunt u alle ebooks downloaden en eventueel uitprinten.

Krijg ik ook toegang tot nieuwe ebooks die jullie publiceren?

Dat is het mooie van de Library Pass: iedereen die in het bezit is van een Library Pass, krijgt ook toegang tot de nieuwe edities en nieuwe ebooks.

Kan ik ook ebooks los kopen?

Dat is geen probleem. Wie een ebook los wenst te kopen (en zo aanspraakt maakt op de LIFETIME GARANTIE) kan dat doen op de website van BeursBrink. Bij ieder ebook dat wij aanbieden heeft u de optie om een losse editie te kopen.

Wat gebeurt er als mijn Library Pass verloopt?

Als uw Library Pass verloopt, wordt de toegang tot de BeursBrink ebookbibliotheek stopgezet. U kunt dan geen ebooks meer downloaden en heeft ook geen toegang meer tot eerdere edities.

Verlengt mijn Library Pass automatisch?

Nee, dit is geen doorlopend abonnement. Uw Library Pass loopt automatisch af en zal dan niet verlengen. Wie nu voor 1 jaar abonneert, heeft dan ook toegang voor 1 jaar en daarna kan u zelf beslissen om nog een keer een periode af te nemen, of niet.

Hoe kan ik voor mijn Library Pass betalen?

U kunt betalen via PayPal, Mistercash, Bancontact, Bankoverschrijving, iDeal en creditcard. Het is niet mogelijk om gespreid te betalen.

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.