Crypto Cashflow - 2 december 2022 - NFT
door VINCE

Deze grote NFT collectie steeg 100% in de laatste 30 dagen

In de wereld van crypto kunnen prijzen heel volatiel op en neer bewegen. Maar het blijft niet altijd uitsluitend bij volatiliteit. Soms kan een plotselinge vlotte waardestijging van een digitaal activum een aanhoudende, duurzame groei voorspellen. Dit zien we mooi terug bij de Pudgy Penguin NFT collectie, wiens bodemprijs in augustus plots met 400% steeg, en sindsdien gestaag is blijven stijgen. Nu maakte deze collectie weer een sprong, dit keer van meer dan 100%!

Wat zijn de Pudgy Penguins?

De PudgyPenguins collectie bestaat uit 8.888 unieke NFTs, die in bezit zijn van 4.498 unieke eigenaren met een totale marktkapitalisatie van $67.451.457.

De met de hand getekende charmante pinguïns zijn bedoeld om goede vibes over de metaverse te verspreiden. Elke NFT uit de collectie straalt charme uit, met combinaties van vijf mogelijke attributen: achtergrond, lichaam, gezicht, hoofd en huid.

Het verloop van PudgyPenguins’ bodemprijs

De bodemprijs staat voor de prijs van de goedkoopste NFT uit een collectie, in dit geval de PudgyPenguin collectie.

De periode na de lancering begon niet rooskleurig voor de collectie, wegens dubieuze acties van het management en wantrouwen vanuit de community als gevolg. In april 2022 nam een loyale deelnemer aan de gemeenschap, Luca Schnetzler, de collectie over. Hij heeft samen met zijn team sindsdien het sombere vooruitzicht voor de Penguins volledig omgedraaid.

De PudgyPenguins collectie begon de maand december aan een bodemprijs van 3,25 ETH, dat op dat moment omgerekend 4.225 dollar betekende. Sindsdien heeft de vloerprijs vrijwel alleen maar opwaartse bewegingen gemaakt.

Op het moment van schrijven is de goedkoopste Pudgy Penguin 6,33 ETH waard (ofwel $7.583). Het hoogtepunt werd behaald op 28 december, aan 7,1 ETH ($8.605). De stijging van 3,25 ETH op 1 december naar de 7,1 ETH op 28 december, is dus een toename van meer dan 100%!

Zie ook het verloop van de bodemprijs de afgelopen 30 dagen, in onderstaande grafiek van Coingecko:

De Pudgy Penguins zijn aan te schaffen op deze pagina van OpenSea, of hun eigen PudgyPenguin-marktplaats.

——

Lees ook deze artikelen:

 


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Crypto Cashflow

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Crypto Cashflow

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.