Nederland - 18 september 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Deutsche Bank zet Altice op kooplijst

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank heeft het advies op Altice verhoogd van Houden naar Kopen, maar handhaafde het koersdoel van 22,50. Dit meldde de Duitse bank maandag.

De analisten verhoogden het advies op waarderingsgronden. Het aandeel is sinds sinds 21 juli met 12 procent gedaald en noteert inmiddels 20 procent lager sinds zijn hoogtepunt in mei.

“De dollar is verzwakt, maar ook de opwinding over de beursgang van Altice USA is afgenomen en de speculatie over een mogelijke grote overname in de Verenigde Staten drukt op de aandelen vanwege de vrees voor een kapitaalverhoging”, zeiden de marktvorsers. Recent commentaar van het management dat de schuldpositie van het bedrijf in het geval van een overname niet te ver zal oplopen, werd door de analisten evenwel als geruststellend ervaren, evenals het aandeleninkoopprogramma van 1 miljard euro, dat in de komende twaalf maanden wordt uitgevoerd.

De verwachtingen van de analisten voor 2017 zijn grotendeels ongewijzigd, maar voor 2018 voorzien zij een daling van de omzet en het bedrijfsresultaat (EBITDA) van 1 procent ten opzichte van hun eerdere ramingen, met name vanwege de zwakkere dollar.

Het aandeel Altice sloot vrijdag op 18,49 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.